Mausteinen Basaari tuo mieleen joulun tuoksut

Mausteinen Basaari tuo mieleen joulun tuoksut

Basaari on aromikas ja lämmin punainen, joka päättää Unelmien Värien upean ensimmäisen vuoden.

Joulukuinen höyryävä glögi tuoksuineen luo mieliimme lämmön ja rauhan. Punaisen monet sävyt lämmittävät keskellä pimeintä aikaa.

Eloisa ja voimakas Basaari kuuluu eksoottiseen Kaukokaipuu-väriteemaan, jonka punertavat sävyt kutkuttavat mielikuvitusta. Tunnetko suitsukkeen tuoksun basaarikujalla, näetkö kuparin hohtoisen auringonlaskun?

Basaari on yksi Kaukokaipuu-teeman punertavista sävyistä. Katso kaikki sävyt.

Olemme tänä vuonna nostaneet ihanasta Unelmien Värit -värikartasta esiin joka kuukausi yhden inspiroivan värin ja jakaneet taitavien Tunnetila-suunnittelijoidemme ajatukset kunkin värin käytöstä eri tiloissa ja erityylisissä sisustuksissa. On ollut ilo huomata, miten asiakkaat ovat ottaneet Unelmien Värit lämmöllä vastaan, kiitos siitä!

Katso kooste upeista väreistä:

On tärkeää kokeilla kotona, mikä itseä miellyttävistä sävyistä toimii parhaiten. Tiesithän, että näytepalvelustamme voit tilata tapetti-, laatta- ja lattianäytteiden lisäksi värilastut Unelmien Väreistä, joilla voit kotonasi vertailla eri sävyjä aidossa ympäristössä.

Tilaa näytepalvelusta maalatut värilastut kotiin ja vertaile värejä oikeassa valossa.

Inspiroiko sinua Basaari tai joku muu Unelmien Väri?

Varaa aika Tunnetila-suunnittelijalle, voitte yhdessä tehdä sisustusunelmistasi totta, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi muutos kotonasi! Palvelu on maksuton. Ensi vuonna esittelemme teille uusia Unelmien Värejä uudella tavalla. Kiitos kuluneesta vuodesta – jatketaan yhdessä Unelmien Väreissä vuonna 2020!

Varaa aika Tunnetila-suunnittelijalle